"ВРАЦА АВТО" ЕООД

"ВРАЦА АВТО" ЕООД е дружество учредено през 2001 г. с предмет на дейност покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всякакви други дейности, незабранени със закон.

По-големи обекти закупени и менажирани от фирмата са: “Автосервиз Ботев” – гр.Враца – изцяло ремонтиран и обновен за ремонт и годишни технически прегледи на автомобили, към настоящия момент собственост на най-голямата таксиметрова фирма в града; “Бизнес център” – пл.Благоев, гр.Враца – сграда изцяло възстановена и ремонтирана отговаряща на съвременните изисквания за бизнес сграда, към настоящия момент собственост на проспериращи фирми; “Орловец” – гр.Враца - бивш завод, разделен на обособени части с прилежащи терени, възстановени и функциониращи, превърнали района в добре развита зона за търговия и производство на местни фирми; Търговски помещения /магазини/ в Идеалния център на гр.Враца и др..

Фирмата разполага със собствени транспортни средства и механизация.

Собственикът на дружеството е и собственик на "Борса имоти" ЕООД, гр.Враца - най-голямата фирма в Северозападна България занимаваща се с недвижима собственост, не само като посредник, а и като инвеститор. Служителите в "Борса имоти" ЕООД са с богат професионален опит и с потенциал за предоставяне на консултантски услуги в областта на сключване на сделки и управление на недвижими имоти, извършване на строителство, изготвяне на пазарни оценки на недвижими имоти.

 
 
Този сайт е разработен от DREAMmedia.org